Bylinky, Strana 2

30 položek celkem
majoránka
Majoránka
Skladem (>5 ks)
od 29 Kč

Majoránka je neodmyslitelnou surovinou v italské kuchyni do omáček, těstovin, na pizzu a pečenou zeleninu. V Řecku se používá do pokrmů souvlaki, pečených ryb a řeckých salátů....

Kód: 181/26
Medvědí česnek
Medvědí česnek
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

MEDVĚDÍ ČESNEK (Allium ursinum) Použití: Hodí se do pokrmů z masa a ryb, dušené nebo grilované zeleniny a hub, výborně dochutí polévky a omáčky, do zapečených těstovin a...

Kód: 448/20
oregáno
Oregáno
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

Oregano je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či...

Kód: 202/30
Ostropestřec Mariánský drcený
od 45 Kč

Ostropestřec Mariánský jádro. Nejlépe konzumovat rozdrcený. Tak se nejlépe uvolní účinné látky. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.  

Kód: 1001/30
Ostropestřec Mariánský jádro
od 39 Kč

Ostropestřec Mariánský jádro. Nejlépe konzumovat rozdrcený. Tak se nejlépe uvolní účinné látky. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.  

Kód: 956/30
pažitka kroužky
Pažitka kroužky
Momentálně nedostupné
od 29 Kč

Pažitka se používá se do polévek, salátů, omáček, k masu i rybám, do pomazánek, majonéz a sýrů, vaječných, zeleninových a houbových pokrmů. Je součástí omáček, jako například...

Kód: 232/20
Pažitka (2)
Pažitka řezaná
Skladem (>5 ks)
od 29 Kč

Pažitka se používá se do polévek, salátů, omáček, k masu i rybám, do pomazánek, majonéz a sýrů, vaječných, zeleninových a houbových pokrmů. Je součástí omáček, jako například...

Kód: 853/10
petržel nať drhnutá ex
od 39 Kč

Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované...

Kód: 283/25
petržel nať mletá ex
od 39 Kč

Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a...

Kód: 286/25
rozmarýn celý
Rozmarýn celý
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

ROZMARÝN LÉKAŘSKÝ (Rosmarinus officinalic) Rozmarýn lékařský je stálezelená trvalka z čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae), vysoká až 1,5m. Má modrozelené listy vonící po...

Kód: 496/20
Rozmarýn drcený
Rozmarýn drcený
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

Rozmarýn se používá k  ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k...

Kód: 337/21
Saturejka
Saturejka
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Saturejka je aromatické koření s mírně kořenitou chutí a intenzivní vůní. V kuchyni se často používá k dochucení různých jídel, včetně masa, ryb, omáček, salátů a polévek....

Kód: 454/50
tymián celý
Tymián celý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá se k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 307/25
tymián mletý
Tymián mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 310/25