Jednodruhové koření

Mleté i drcené druhy koření, si sami meleme i drtíme, pro dosažení výraznějšího aroma a chuti.

112 položek celkem
anýz celý
Anýz celý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry,...

Kód: 94/50
anýz mletý
Anýz mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z...

Kód: 97/50
Badyán celý
Badyán celý
Skladem (>5 ks)
od 29 Kč

Badyán se používá hlavně v čínské a vietnamské kuchyni jako je například phở nebo čínská pětikořenová směs.   Používá se jako náhrada za anýz nebo římský kmín. Je oblíbený v...

Kód: 511/10
Badyán mletý
Badyán mletý
Skladem (>5 ks)
od 49 Kč

Badyán se používá hlavně v čínské a vietnamské kuchyni jako je například phở nebo čínská pětikořenová směs.   Používá se jako náhrada za anýz nebo římský kmín....

Kód: 514/20
Bazalka drhnutá
Bazalka drhnutá
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence. Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává...

Kód: 903/20
bazalka mletá
Bazalka mletá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence. Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo...

Kód: 571/26
bobkový list ex
Bobkový list celý
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Ve Francii se lístky vavřínu...

Kód: 70/10
bobkový list mletý ex
Bobkový list mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Hodí se k...

Kód: 67/25
celer granulovaný
Celer granulovaný
Skladem (>5 ks)
od 49 Kč

Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený...

Kód: 76/50
celer kostky
Celer kostky
Skladem (>5 ks)
od 49 Kč

Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený...

Kód: 79/50
Cibul drcená
od 29 Kč

Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...

Kód: 977/30
Cibule bílá sušená mletá 1x1 mm
od 29 Kč

Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...

Kód: 88/30
Cibule č. drc 1
od 29 Kč

Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...

Kód: 1040/30
Cibule červená sušená mletá 1x1 mm
od 29 Kč

Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...

Kód: 1043/30
cibule restovaná
Cibule restovaná
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Cibulka restovaná je základní koření, které by vám doma nemělo chybět. Je velice oblíbené pro svou výraznou a aromatickou chuť. Restovaná cibule se používá jako základní...

Kód: 82/100
cibule sušená
od 29 Kč

Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je...

Kód: 85/30
Nahoru
Další produkty