Jednodruhové koření, Strana 7

112 položek celkem
pískavice mletá
Pískavice mletá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je...

Kód: 292/50
Pomeranč ml.
od 39 Kč

Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých  (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...

Kód: 1037/36
Pomerančová kůra řezaná
od 39 Kč

Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých  (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...

Kód: 598/36
rozmarýn celý
Rozmarýn celý
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

ROZMARÝN LÉKAŘSKÝ (Rosmarinus officinalic) Rozmarýn lékařský je stálezelená trvalka z čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae), vysoká až 1,5m. Má modrozelené listy vonící po...

Kód: 496/20
Rozmarýn drcený
Rozmarýn drcený
Skladem (>5 ks)
od 35 Kč

Rozmarýn se používá k  ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k...

Kód: 337/21
Saturejka
Saturejka
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Saturejka je aromatické koření s mírně kořenitou chutí a intenzivní vůní. V kuchyni se často používá k dochucení různých jídel, včetně masa, ryb, omáček, salátů a polévek....

Kód: 454/50
Sečuánský pepř celý
od 99 Kč

Popis: Nazývá se také japonský pepř, čínský pepř nebo anýzový pepř. Nejde o pepř jak ho všichni známe, ale o sušené tobolky keře žlutodřevu peprného. Má lichozpeřené listy,...

Kód: 885/40
Sečuán mletý (2)
od 99 Kč

Popis: PEPŘ SEČUÁNSKÝ (Zanthoxylum piperitum)Nazývá se také japonský pepř, čínský pepř nebo anýzový pepř. Nejde o pepř jak ho všichni známe, ale o sušené tobolky keře...

Kód: 888/40
skořice celá2
od 49 Kč

, Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a...

Kód: 909/30
Skořice Cejlonská mletá
od 39 Kč

Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění...

Kód: 912/20
skořice celá2
Skořice celá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 298/20
Skořice mletá
Skořice mletá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 301/30
tymián celý
Tymián celý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá se k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 307/25
tymián mletý
Tymián mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 310/25
VANILKA LUSK 15-17cm (Vanilla planifolia)
od 79 Kč

Vanilkové tobolky jsou plody tropické popínavé liány z čeledi vstavačovitých (Orchidaceae). Vystoupavá až několik metrů dlouhá lodyha má vzdušné kořeny, kterými se poutá k...

Kód: 1009/40
zázvor mletý
Zázvor mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Zázvor se přidává do mnoha omáček a polévek, do kari, k dušenému masu a drůbeži, do čatní a nakládaných potravin, rybích a sýrových pokrmů, k dušenému či pečenému ovoci, do...

Kód: 313/50