Jednodruhové koření, Strana 7

118 položek celkem
pepř zelený mletý
Pepř zelený mletý
Skladem (91 ks)
od 59 Kč

Zelený pepř je silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových...

Kód: 274/50
Petržel kořen granulovaný
od 39 Kč

Petržel kořen má kuchyni všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených...

Kód: 277/50
petržel kořen kostky
Petržel kořen kostka
Skladem (98 ks)
od 39 Kč

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís,...

Kód: 280/50
petržel nať drhnutá ex
od 39 Kč

Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované...

Kód: 283/25
petržel nať mletá ex
od 39 Kč

Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a...

Kód: 286/25
pískavice celá
Pískavice celá
Skladem (99 ks)
od 39 Kč

Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k...

Kód: 289/50
pískavice mletá
Pískavice mletá
Skladem (93 ks)
od 39 Kč

Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je...

Kód: 292/50
Pomeranč ml.
od 39 Kč

Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých  (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...

Kód: 1037/36
Pomerančová kůra řezaná
od 39 Kč

Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých  (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...

Kód: 598/36
rozmarýn celý
Rozmarýn celý
Skladem (95 ks)
od 35 Kč

ROZMARÝN LÉKAŘSKÝ (Rosmarinus officinalic) Rozmarýn lékařský je stálezelená trvalka z čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae), vysoká až 1,5m. Má modrozelené listy vonící po...

Kód: 496/20
Rozmarýn drcený
Rozmarýn drcený
Skladem (91 ks)
od 35 Kč

Rozmarýn se používá k  ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k...

Kód: 337/21
Saturejka
Saturejka
Skladem (87 ks)
od 39 Kč

Saturejka je aromatické koření s mírně kořenitou chutí a intenzivní vůní. V kuchyni se často používá k dochucení různých jídel, včetně masa, ryb, omáček, salátů a polévek....

Kód: 454/50
Sečuánský pepř celý
od 99 Kč

Popis: Nazývá se také japonský pepř, čínský pepř nebo anýzový pepř. Nejde o pepř jak ho všichni známe, ale o sušené tobolky keře žlutodřevu peprného. Má lichozpeřené listy,...

Kód: 885/40
Sečuán mletý (2)
od 99 Kč

Popis: PEPŘ SEČUÁNSKÝ (Zanthoxylum piperitum)Nazývá se také japonský pepř, čínský pepř nebo anýzový pepř. Nejde o pepř jak ho všichni známe, ale o sušené tobolky keře...

Kód: 888/40
skořice celá2
od 49 Kč

, Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a...

Kód: 909/30
Skořice Cejlonská mletá
od 39 Kč

Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění...

Kód: 912/20
Nahoru
Další produkty