Plod pepřovníku černého. Pepř černý je plod asijské liány pepřovníku černého. Je to vytrvalá popínavá rostlina, která dorůstá délky až 7m. Listy jsou široce eliptické až...
Plod pepřovníku černého. Drcené celé plody pepřovníku černého. Pepř černý je plod asijské liány pepřovníku černého. Je to vytrvalá popínavá rostlina, která dorůstá délky až 7m....
Pepř si meleme sami z opravdového čištěného pepře. Ne z větví a listí pepřovníku jako je to u jiných levějších pepřů. Proto je náš pepř o tolik jiný než jiné pepře. Voňavoučký a...
Pepř růžový se hodí na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používají se jako koření a v tradiční medicíně. Růžový pepř používejte jen v malém...
Zelený pepř je silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových...
Zelený pepř je silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových...
Do pepřových omáček, na kotlety a krkovice. Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky,...
Zelený pepř je silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových...
Petržel kořen má kuchyni všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených...
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís,...
Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované...
Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a...
Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k...
Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je...
Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací