Badyán se používá hlavně v čínské a vietnamské kuchyni jako je například phở nebo čínská pětikořenová směs.
Používá se jako náhrada za anýz nebo římský kmín....
Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává...
Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo...
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny.
Ve Francii se lístky vavřínu...
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny.
Hodí se k...
Brusinky můžete přidat k hermelínu i ostatním sýrům typu camembert. Například ke smaženému hermelínu je zvykem podávat „tatarku“, do které můžete nadrobno nasekat sušené...
Směs koření Bylinkové máslo je velice oblíbená a všestranná pochutina. Používá se především v kombinaci s máslem, dále také do salátů, polévek, majonéz atd.
Všechno jednotlivé...
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený...
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený...
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni...
Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací