Kopr vonný má v kuchyni všestranné využití, při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz....
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a...
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a...
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a...
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a...
Všestranná univerzální kořenící směs krásné a výrazné vůně po koriandru a paprice. Vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas.
Všechno jednotlivé...
Kurkuma, nebo-li indický šafrán, žlutý zázvor, se používá jako barvivo, je součástí mnoha směsí a tekutých dochucovadel, vhodná do pikantních omáček, ale i k masu a zelenině....
Kuskus se používá k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před...
Popis: LIBEČEK (Levisticum officinale)
Použití:
Obohacuje chuť vepřového a hovězího masa. Bohaté využití v kuchyni , ne na darmo se mu přezdívá přírodní polévkové...
Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací